loading...
باشگاه پرورش اندام پدیده
رامینه بازدید : 408 شنبه 1391/05/28 نظرات (0)

همگان می دانند كه مستر المپیا بزرگ ترین رویداد پرورش اندام جهان است و قهرمانان این مسابقه ، سعی و تلاش زیادی می كنند تا به عناوین دست یابند و اصلا راهیابی به این مسابقه كار هر كسی نیست چون باید از صافی های متعددی بگذرند ، تا بتوانند جواز ورود این مسابقه را كسب كنند....


همگان می دانند كه مستر المپیا بزرگ ترین رویداد پرورش اندام جهان است و قهرمانان این مسابقه ، سعی و تلاش زیادی می كنند تا به عناوین دست یابند و اصلا راهیابی به این مسابقه كار هر كسی نیست چون باید از صافی های متعددی بگذرند ، تا بتوانند جواز ورود این مسابقه را كسب كنند ، آن ها باید حتما یا سال قبل جزو 10 نفر برتر این مسابقه شده باشند ، یا این كه در یكی از مسابقات معتبر : آرنولد كلاسیك ، شب قهرمانان ، نمایش قدرت و جایزه بزرگ ها و غیره شركت كرده باشند و توانسته باشند ، صاحب عنوان شده باشند كه برای ورود به همین مسابقات ذكر شده باید كارت حرفه ای را داشته باشند و این مسابقات هم دست كمی از مستر المپیا ندارد و برای به دست آوردن عناوین در همین مسابقات هم باید سال ها تمرین كرد تا بتوان بر قهرمانان صاحب نام غلبه كرد ، قهرمانانی كه برای بدست آوردن جایزه بیشتر از مستر المپیا وسوسه می شوند تا در مستر المپیا شركت نكنند و خود را برای مسابقاتی همانند آرنولد كلاسیك آماده كنند . به هر حال ورود به مستر المپیا دست كمی از هفت خوان رستم ندارد .

البته سال 2002 جو ویدر پدر پرورش اندام جهان سنت شكنی كرد و به گانتر شلیر كمپ كه اجازه ورود به مستر المپیا را نداشت ، چراغ سبز نشان داد و او به عنوان شركت كننده افتخاری در این مسابقه شركت كرد هر چند كه این غول آلمانی رو سفید از كار درآمد و توانست به مقام پنجمی دست یابد و چند هفته بعد در اولین دوره نمایش قدرت توانست غول آمریكایی و قهرمانی شش دوره مستر المپیا را شكست سختی بدهد و به مقام اولی دست یابد . به هر تقدیر ورود به مسترالمپیا كار هر كسی نیست و برای ورود به این مسابقه باید واقعا حرفه ای بود.

تاریخچه قهرمانان مستر المپیا:
اما اولین كسی كه در این مسابقه قهرمان شد لاری اسكات بود ، كسی كه نام كوچكش ( لاری ) پرورش اندام كاران را به یاد تمرینات سخت جلو بازو لاری و فامیلیش ( اسكات ) هم ورزشكاران این رشته را به وحشت می اندازد و آن ها را به یاد تمرینات سخت اسكات پا می اندازد . بیهوده نیست كه آرنولد عضلات ساق پای خود را پیش این قهرمان بزرگ تقویت كرد و از او به عنوان الگوی خود نام می برد . اسكات اولین قهرمانی مسترالمپیا را در سال 1965 در نیویورک آمریكا بدست آورد و در آن مسابقه به هیچ جایزه نقدی دست نیافت . چون برای مسابقه جایزه ای در نظر گرفته نشده بود . بد نیست بدانید كه اسكات همانند آرنولد یك بازیگر بود اما هیچ گاه نتوانست شهرت او را بدست آورد .
او سال بعد هم توانست بر سكوی نخست بایستد. این مسابقه باز هم در نیویورك امریكا برگزار شد ، اما طلوع سرجیو الیوا و آرنولد مساوی با غروب لاری اسكات بود و لاری اسكات در سال 1967 جای خود را به سرجیو الیوا كه همانند رونی كولمن یك پلیس بود داد او هم این مقام را تا سال 1969 نگه داشت و توانست در همین سال بزرگ ترین افتخار ورزشی خود را به دست آورد و آرنولد شوارتزنگر را مغلوب كند .
این قهرمان كوبایی الاصل سه بار قهرمانی خود را در نیویورک آمریكا به دست آورد . اما سال بعد یعنی 1970 آرنولد افسانه پرورش اندام جهان در مسترالمپیا كه باز هم در نیویورك برگزار شد شركت كرد و این بار توانست عنوان اولی این مسابقه را به دست آورد . دومین قهرمانی آرنولد در مسترالمپیا در ال 1971 بود و این بار بعد از شش سال متوالی برگزاری این مسابقه در قاره آمریكا مكان مسابقه به پاریس فرانسه نقل مكان كرد . از سال 1970 تا 1975 آرنولد توانست شش بار قهرمانی خود را به صورت متوالی جشن بگیرد.
اما این شش مسابقه در نیویورك ، پاریس ، اسن آلمان غربی ، نیویورك ، نیویورك و پورتوریا آفریقای جنوبی برگزار شد و در ال 1975 مجموع جایزه مسترالمپیا به بالاترین حد خود یعنی 25000 دلار رسید ، در سال 1976 فرانكو كلمبو یكی از رقبای اصلی آرنولد از غیبت او نهایت استفاده را كرد و توانست در كلمبوس آمریكا فاتح این مسابقه باشد . در این سال مجموع جوایز به دو برابر رسید . سال بعد ، 977 فرانك زین یكی دیگر از رقبای آرنولد در سال های قبل توانست به مقام اولی دست یابد و این مقام را تا سه سال تكرار كرد . در سه سال قهرمانی وی در كلمبوس آمریكا بود . سال 1980 را می توان بازگشت مومیایی نامید . آرنولد پس از پنج سال غیبت اولین مسابقه خود را مسترالمپیا انتخاب كرد و توانست قهرمانی این مسابقه را در سیدنی استرالیا به دست آورد ، و در این سال مجموع جوایز به 50 هزار دلار رسید .
اما در سال 1981 در نبود آرنولد ، فرانك كلمبو بار دیگر مجال یافت تا مقام قهرمانی این مسابقه را در كلمبوس آمریكا به دست آورد . سال بعد یعنی 1982 كریس دیكرسون مرد اول این مسابقات بود . این مسابقه برای اولین و آخرین بار در لندن انگلیس برگزار شد . سال 1983 سال قهرمانی ، قهرمانی بود كه نتوانست بیشتر از یكسال حاكم این مسابقه باشد .
سمیر بن نوت كسی بود كه توانست این مقام را در مونیخ آلمان به دست آورد . از سال 1984 تا 1991 شهرهای نیویورك ، بروكسل بلژیك ، كلمبوس ، گوتنبرگ سوئد ، لس آنجلس ، ریمینی ایتالیا ، شیكاگو و اورلاندو آمریكا شاهد قهرمانی لی هنی بودند . او كه توانست هشت بار پیاپی عنوان قهرمانی مسترالمپیا را به دست آورد از دیدگاه صاحب نظران به عنوان قهرمان واقعی شناخته نمی شود و آنها این را بیان می كنند كه در این سال ها ضعف رقبای او باعث قهرمانی لی هنی می شد . وقتی لی هنی آخرین قهرمانی خود را جشن گرفت مجموع جایزه این مسابقه به بالاترین حد خود رسید و 250 هزار دلار جایزه این مسابقه بود . اما این قهرمان سیاهپوست كه بعد از سرجیو الیوا دومین سیاهپوست این مسابقات بود ، در كنار ضعف رقبا در خود نقاط قوت زیادی داشت به شكلی كه با استفاده از همین نقاط قوت توانست در سال 1991 دوریان یتس را شكست دهد و با هشت بار قهرمانی پیاپی در مسترالمپیا چندین سال ركوددار قهرمانی در این مسابقه بود .
بله نوبت به دوریان یتس رسید ، كوه عضله كسی كه صاحبنظران در مورد او می گویند یتس فقط به مدد عضلات غول بزرگ خود توانست بر رقبای خود غلبه كند و از لحاظ زیبایی وتناسب اندام چیزی ندارد.این غول حجیمكه اهل انگلیس است میان معتقدان و صاحب نظران پرورش اندام هیچ وقت جایگاه خوبی نداشته و همواره مورد حمله آنها بوده، اما در كشور خود طرفداران زیادی دارد وشاید همین طرفداران بودند كه به او هفده درصد رای دادند و او را بعد از آرنولد به عنوان محبوب ترین بدنساز قرن برگزیدن.
دوریان یتس از سال 1992تا 1997به صورت متوالی توانست 6بار قهرمانی مسترالمپیا را در كشورهای فنلاند،امریكا به دست آورد و در سن 35سالگی از پرورش اندام خداحافظی كرد و جای خود را به پلیس آهنین ، یكی از حجیم ترین بدنسازان قرن داد. همه این قهرمان را می شناسند پس لازم به توضیح در مورد این قهرمان نیست. رونی كلمن فاتح 8 دوره مسترالمپیا قهرمان مقتدر امریكایی كسی كه از سالها از قهرمانانی همچون دوریان یتس ، ناصرالصونباطی ، فلكس ویلر و حتی شان ری شكست خورد ولی در اخر توانست حاكم مسترالمپیا لقب بگیرد. و 8 بار پیاپی قهرمان شود. رونی كلمن از سال 1998 تا سال 2005 توانست قهرمان این مسابقه باشد و به همراه لی هنی به عنوان ركورد داران مسترالمپیا لقب بگیرند. او كه روزگاری رویای 10و 11 بار قهرمانی را در سر می پروراند حال در مقابل جی كاتلر متوقف شده است. كلمن كه سالها رقبایی همچون شان ری ، كوین لورون و پل دیلت را در پله دوم متوقف می كرد حال خود برسكوی دوم ایستاده و شاید حالا معنی جمله دنیا خیلی كوچیكه را بهتر بفهمد چرا كه جی كاتلری كه سالهای 2001 ، 2003 ،2004 ،2005روی سكوی دومی می رفت حال در سال 2006از بالای سكوی اول خوشحال تر از همیشه به پایین و رونی كلمن نگاه می كند
در سال ۲۰۰۷ نیز کاتلر توانست عنوان اولی را بدست بیاورد .
اما در سال ۲۰۰۸ که همه فکر میکردند که با نبودن ویکتور مارتینز کاتلر راه اسانی برای قهرمانی دارد جی کاتلر قهرمان دو دوره قبل نتیجه را به دکستر جکسون باخت و در نتیجه دکستر جکسون قهرمان مستر المپیای ۲۰۰۸ شد و نام خود را در تاریخ مستر المپیا ثبت کرد. در سال 2009 و 2010 نیز کاتلر توانست عنوان اولی را بدست بیاورد .در سال ۲۰۱۱ هم فیل هیت موفق به این عنوان شد

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
به نام خدا این تارنما متعلق به باشگاه پرورش اندام پدیده در شهر خرم آباد استان لرستان با مدیریت رامینه می باشد. این وبلاگ سعی دارد که اطلاعات مفیدی در مورد ورزش بدنسازی در اختیار بازدید کنندگان قرار دهد. لطفا ما را با نظرات سازنده خود در هرچه بهتر شدن این وبلاگ یاری کنید. پست الکترونیک: gymp.ram@gmail.com
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    نظر شما در مورد وب پدیده
    آمار سایت
  • کل مطالب : 295
  • کل نظرات : 26
  • افراد آنلاین : 31
  • تعداد اعضا : 17
  • آی پی امروز : 83
  • آی پی دیروز : 30
  • بازدید امروز : 103
  • باردید دیروز : 149
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 103
  • بازدید ماه : 1,011
  • بازدید سال : 21,527
  • بازدید کلی : 480,261